Pot fi pariurile online o investiție?

 

Cu siguranță ai auzit de pariori care au ajuns să se întrețină doar din pariurile sportive. Este vorba despre pariorii profesioniști cu experiență mare în domeniul pariurilor sportive. Orice parior își dorește să obțină profituri constante din pariuri, în schimb nu toți reușesc.

Pentru a ajunge la nivelul în care pariurile sportive să fie o investiție profitabilă pe termen lung e nevoie de cunoașterea mai multor aspecte și de urmarea unor reguli și strategii. O să îți prezint mai jos cum poți ajunge să faci din pariurile online o investiție profitabilă.

Pe ce sport să pariezi?

În primul rând, trebuie să cunoști foarte bine pe ce pariezi. Mai exact, trebuie să cunoști foarte bine sportul pe care vrei să pariezi și să nu pariezi decât pe ceea ce analizezi înainte. Nu copia niciodată 100% ponturi găsite pe internet sau bilete ale unor pariori care susțin că sunt foarte buni fără a analiza personal fiecare pronostic de pe acel bilet.

Este foarte bine să cunoști forma jucătorilor de moment înainte să pariezi, să cunoști miza pentru joacă fiecare echipă în așa fel încât să știi dacă sunt motivați să câștige acel meci sau nu. De asemenea, trebuie să știi cum se descurcă echipa pe care pariezi în deplasare și acasă și cum se descurcă pe fiecare tip de teren.

De asemenea, este recomandat să pariezi online și să alegi o casa de pariuri online recomandata de tipserii profesioniști, prin prisma cotelor și ofertelor de care ei deja profită.

Gestionează corect banii

Un alt aspect important pentru a reuși să faci din pariurile sportive o investiție bună este să îți gestionezi corect banii. Orice investitor cunoaște până la ultimul 0 ceea ce investește, ce profit dorește să obțină și pe ce perioadă. La fel ca investitorii din business, trebuie să știi cât îți permiți să pariezi și unde vrei să ajungi.

Este recomandat să investeşti în pariuri sportive aproximativ 10% din veniturile tale lunare pentru a nu fi afectat pe alte planuri importante ale vieții. De asemenea, trebuie să știi cât vrei să câștigi și pe ce perioadă de timp și să cunoști randamentul investiției tale în pariuri.

Există pariori care doresc să câștige puțin pe fiecare bilet dar constant și pe o perioadă  lungă, ceea ce înseamnă că folosesc strategii mai sigure dar cu un profit mai mic și pariori care doresc să se îmbogățească rapid de pe urma pariurilor sportive, situație în care ajung să falimenteze.

Totuși, există și strategii are îți pot aduce venituri foarte mari într-un timp scurt dar acestea implică un risc mai mare și automat o bancă mai mare pentru pariuri. Dacă alegi să folosești o strategie cu risc crescut precum Martingale și tu ai o bancă mică pentru pariuri, vei reuși doar să pierzi banii și să nu mai poți paria în acea lună.

 

Stiri recente

Universitatea Craiova – FCU 1948 Craiova, scor 2-1. Toate golurile, marcate din penalti. Partida, întreruptă 10 minute

Universitatea Craiova a învins-o, scor 2-1, pe FCU 1948 Craiova, într-un meci din etapa a patra a Superligii. Toate...