Portarul lui Liverpool, Jerzy Dudek, dorit de Real Madrid

Presedintele clubului Real Madrid, Ramon Calderon, nu a confirmat inca pastrarea antrenorului Fabio Capello si a lui Predrag Mijatovic si pentru sezonul viitor, dar directorul sportiv continua sa negocieze aducerea de noi jucatori, unul din cei vizati fiind portarul polonez Jerzy Dudek (foto) de la Liverpool, relateaza ziarul AS.

Mijatovic cauta o noua rezerva pentru titularul Iker Casillas, dupa ce Diego Lopez a semnat pentru Villarreal. Dudek, 34 de ani, este la sfirsit de contract cu Liverpool si ar putea veni gratis la Real Madrid. Polonezul ar urma sa primeasca un salariu mai mic decit in Anglia, dar el vrea sa-si incheie cariera la Madrid. Dudek a fost eroul finalei Ligii Campionilor de la Istanbul, in 2005, cind a parat 2 lovituri de departajare ce au adus in final victorie echipei Liverpool in fata lui AC Milan.

Agentul polonezului, Jan de Zeeuw, a confirmat oferta clubului madrilen, dar Dudek trebuie sa se decida daca accepta un salariu mult mai mic decit la Liverpool.

Stiri recente

Burcă nu mai este antrenorul echipei Dinamo

Clubul Dinamo 1948 Bucureşti a anunţat oficial încetarea raporturilor contractuale, de comun acord, cu antrenorul Ovidiu Burcă. Burcă a început...