Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal extern

PONTURI/ Preliminarii – America Centrala si de Nord

În zona centrală şi nord-americană, SUA şi Honduras caută să îşi păstreze actualele poziţii, care duc automat la Cupa Mondială, în timp ce a patra clasată Mexic joacă un veritabil derby în compania liderei Costa Rica.

SUA – El Salvador 1

După isprăvile de la Cupa Confederaţiilor, unde a fost gata să producă marea surpriză în finala cu Brazilia, SUA este inclusă de mulţi inclusiv în calculele pentru câştigarea Cupei Mondiale de anul viitor. Dar până să ajungă acolo, „yankeii” trebuie să se şi califice la competiţia din Africa de Sud. Cu patru etape înainte de linia de sosire, SUA este pe locul trei (cu zece puncte, două mai puţin decât Costa Rica), poziţie ce îi asigură calificarea directă. Şi chiar dacă El Salvador i-a pus probleme în tur (2-2, după ce a condus chiar cu 2-0), trupa lui Bob Bradley nu stă la discuţii acasă, unde are şapte victorii consecutive acasă. Pronosticul de jucat este clar, 1 solist.

Honduras – Trinidad Tobago 1, peste 2.5 goluri

Chiar dacă ştirea v-ar putea frapa, Honduras este mare favorită la calificarea directă la întrecerea din Africa de Sud. Cea mai bună dovadă este chiar victoria reuşită pe 12 august, în ultima etapă din preliminarii, când Palacios & Co. s-au distrat cu lidera grupei, Costa Rica, scor 4-0. Accederea probabilă a honduranilor la turneul final nu este însă o surpriză pentru cunoscători. Prima lor participare pe scena fotbalistică globală datează din 1982, când aceştia au fost la un pas să progreseze dintr-o grupă cu Spania, Irlanda de Nord şi Iugoslavia. Acum, cu un lot mustind de talente care joacă inclusiv în Europa (cu precădere în Premier League), Honduras defilează spre al doilea ei Mondial. Participantă la ediţia din Germania 2006, Trinidad-Tobago îşi duce zilele în subsolul grupei şi pare victimă sigură pe 6 septembrie.

Costa Rica – Mexic 1x, peste 2.5 goluri

După duşul rece suferit în cea mai recentă rundă a preliminariilor, 0-4 în Honduras, naţionala Costa Rica trebuie să se adune de pe jos, pentru că are de jucat un veritabil derby, acasă, contra Mexicului. Ghinionul gazdelor este că mexicanii vin cu foame de puncte, actuala lor poziţie din clasament nefiind prea mulţumitoare, întrucât le oferă doar accesul la baraj.

Dar şi Costa Rica este cu nervii întinşi. Un eventual pas greşit împotriva Mexicului ar echivala cu un final de campanie tensionat, dar şi cu picajul, costaricanii riscând să piardă nu doar fotoliul de lider, ci şi calificarea directă la Cupa Mondială.

În schimb, o victorie pe 6 septembrie, coroborată cu succesele SUA şi Honduras în meciurile lor, ar face ca Walter Centeno şi ceilalţi să îşi asigure minim prezenţa în play-off. Să mai spunem că în tur, Costa Rica a pierdut la Mexico City cu 0-2, dar, atenţie, este neînvinsă acasă în această campanie. Mexic, de cealaltă parte, a pierdut în toate deplasările de până acum. În iulie, cele două naţionale remizau în semifinala Gold Cup, 1-1 (3-5 după penalty-uri).

Clasament

1. Costa Rica 6 4 0 2 9 – 9 12
2. Honduras 6 3 1 2 10 – 6 10
3. SUA 6 3 1 2 11 – 8 10
4. Mexic 6 3 0 3 8 – 9 9
5. El Salvador 6 1 2 3 6 – 8 5
6. Trinidad – Tobago 6 1 2 3 7 – 11 5

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: