Free Porn
xbporn
london escortsbuy instagram followersbuy tiktok followers

PONTURI PENTRU PARIURI – SPANIA/ Puncte uşoare

Malaga – Mallorca pronostic 2

Cu un atac letal (al treilea din Spania, după Barcelona și Real Madrid, 26 de goluri marcate în primele 13 runde, de unde o medie de 2 goluri / partidă!), Mallorca face ravagii. A câștigat în intervalul menționat 7 partide, a făcut 3 egaluri și a pierdut alte 3, două fiind eșecuri ce nu i se pot imputa, la Sevilla și pe Camp Nou, iar al treilea fiind într-adevăr neașteptat, ca să nu mai spunem de-a dreptul sever, 1-4 pe stadionul din Gijon. Și, observația este corectă, toate aceste înfrângeri au venit departe de casă. Dar, așa cum am subliniat mai devreme, singurul “accident” a fost cel cu Sporting, în rest Mallorca având un parcurs de regularitate. La fel de adevărat este că grosul punctelor a fost strâns acasă, pe Ono Estadi, în timp ce “afară”, în primele șase încercări, nu a obținut nici o victorie, cealaltă jumătate a meciurilor terminând-o indecis. Din fericire, Mallorca are ocazia pe acest final de an să recupereze în clasamentul deplasărilor. În week-endul cel mai recent, elevii lui Gregorio Manzano au jucat pe arena Osasunei, grupare de mijlocul clasamentului, iar acum, în ultima etapă din 2009, merg la Malaga, formație bântuită nu de frigul iernii, ci de frigurile retrogradării.

Mană cerească

Iar în Andaluzia, Mallorca are categoric o pâine de mâncat. Gazdele par să își merite soarta judecând după recolta de puncte extrem de săracă adunată în această toamnă, indiferent că a fost vorba de meciuri de acasă sau de meciuri în deplasare. Numai 5 puncte din 35 posibile au cucerit „Boquerones” pe La Rosaleda, bilanț care ar fi fost și mai trist dacă Malaga nu prindea un Atletico Madrid într-o formă jalnică. 7 goluri date și 9 primite în primele 7 partide acasă demonstrează că la omul sărac, nici apărarea nici atacul nu trag. Este drept că ultimele două reprezentații în propriul fief au adus o ușoară creștere de formă, 1-1 atât cu Zaragoza cât și cu Osasuna, dar Mallorca are alte obiective decât cele două. Sezonul trecut, Malaga și Mallorca nu au putut fi despărțite, 2-2 și 1-1.

Primera Division
Villarreal – Santander 1

Situație grea pentru echipa lui Laszlo Sepsi, iar această vizită pe final de 2009 pe El Madrigal nu are darul să-i ușureze viața. Villarreal este și ea foarte departe de clasările cu care și-a obișnuit suporterii, dar odată cu accederea în primăvara europeană pe culoarul Europa League, “galbenii” și-au regăsit cadența și au acum două luni la dispoziție să repare oalele sparte în campionat (16-imile C2 fiind programate pe 18 / 25 februarie anul viitor). “Submarinul Galben” este într-o vădită creștere de formă acasă, acolo unde nu a mai cedat de cinci partide, dintre care ultimele patru au fost victorii pe linie (2-1 cu Malaga, 5-0 cu Tenerife, 3-1 cu Valladolid și 3-2 cu Getafe). Racing a obținut un triumf antologic deplasarea precedentă, 4-0 cu Espanyol, dar chiar și așa rămâne outsideră.

Primera Division
Deportivo – Valencia x2

Confetti de sărbători pe El Riazor. Cam așa ar putea fi prefațată întâlnirea dintre Deportivo la Coruna și Valencia, două formații aflate în zona superioară a ierarhiei. Meciul nu propune o favorită evidentă, deși în funcție de simpatii unii ar merge pe mâna gazdelor, care au învins aici inclusiv Sevilla, iar alții pe mâna “liliecilor”, care până acum au șase victorii din șapte posibile pe terenuri străine! În ce privește statistica, aceasta pare să sugereze un X2. În ultimele zece întâlniri directe, Deportivo are o singură izbândă, însă în Cupa Regelui, față de cinci victorii ale Valenciei, la care se adaugă patru remize. Golurile par și ele o regulă în această confruntare, nu mai puțin de 18 fiind consemnate în ultimele patru dispute. Sezonul trecut, a fost 1-1 în Galicia, reușite Adrian și David Villa.

Segunda Division
Real Sociedad – Betis 1

Aflați în fața verzilor în clasamentul ligii secunde, bascii știu că un succes i-ar aduce și mai aproape de promovare. Dar nici Betis, echipa care pe vremuri stabilea recordul de transfer pe glob prin aducerea lui Denilson, nu mai suportă anonimatul diviziei a doua și va da totul în acest derby al fruntașelor, mai ales că a comis greșeli nepermise în ultima perioadă. Greu de spus dacă fosta adversară a Stelei în Cupa UEFA își va depăși pe stadionul Anoeta răul de deplasare. Au trecut 270 de minute de când Betis bătea departe de casă, 2-0 la Girona, rezultat urmat de trei pastile amare ce au evidențiat lipsurile defensivei, 2-2 la Cadiz, 0-3 la Elche și 0-2 la Murcia. Real Sociedad e neînvinsă în 8 partide acasă iar cele 13 goluri înscrise vizitatorilor, cu 3 numai primite, o dau mare favorită.

Stiri recente

Andy Murray se retrage din tenis după JO Paris 2024

Andy Murray a anunţat că se va retrage din tenis, după Jocurile Olimpice de la Paris 2024.„Am ajuns la...