Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal extern

PONTURI PENTRU PARIURI/ Preliminarii CM 2010 – Grupa 8

Bulgaria – Muntenegru 1

Vecinii noştri de la sud de Dunăre ne împărtăşesc soarta în ce priveşte ultimele campanii pentru Cupa Mondială. Exact ca şi noi, de la ediţia Franţa 1998, bulgarii nu s-au mai calificat nici o dată, ceea ce face ca actualele preliminarii să aibă o încărcătură psihologică aparte. Dar când pici într-o grupă cu campioana mondială Italia, şi cu o reprezentantă a fotbalului britanic, Irlanda, viaţa se complică. Italia este ca întotdeauna favorită la calificarea directă, în timp ce Irlanda şi Bulgaria trebuie să se mulţumească cu ciolanul mai mic. Deocamdată, selecţionata lui Trapattoni are un avans de cinci puncte, dar ecartul se poate reduce dacă slavii bat acasă Muntenegru, iar Irlanda se împiedică în Cipru. Bulgarii speră la locul doi, cu atât mai mult cu cât au un meci mai mult de jucat, au remizat de două ori cu irlandezii la acelaşi scor (1-1), şi fiecare vor mai întâlni Italia. Aşadar, nu este loc de paşi greşiţi cu outsiderii. De notat totuşi că la Podgorica, în tur, s-a consemnat un 2-2.

Georgia – Italia x2

Italia nu a cunoscut gustul înfrângerii în actualele preliminarii, dar cu toate acestea a pierdut pe drum patru puncte care ar fi scutit-o de emoţii pe ultima sută de metri. Georgia, adversara de sâmbătă, este pregătită de către argentinianul Hector Cuper, ceea ce spune multe despre ambiţiile gruzinilor, aspect la care se adaugă şi progresele înregistrate de cluburile acestei federaţii în competiţiile UEFA. Şi în meciul tur, disputat la Udine, georgienii au impresionat, chiar dacă au părăsit terenul aşa cum anticipa mai toată lumea: învinşi. Daniele de Rossi a fost omul meciului, marcând după un sfert de oră şi finalizându-şi „dopietta” în minutul 89, dovadă a rezistenţei de care s-au lovit „macaronarii”. Interesant este că nimeni nu a câştigat la Tbilisi în preliminarii, singurul eşec de acasă al Georgiei fiind suferit în faţa Irlandei la Mainz, locaţie aleasă din motive de securitate. În capitala gruzină, Kobiashvili & Co. au remizat de trei ori: 1-1 cu Bulgaria, 0-0 cu Cipru şi 0-0 cu Muntenegru.

Cipru – Irlanda 2

Participarea la Cupa Mondială din 2010 ar fi cântecul de lebădă pentru legendarul tehnician care este Giovanni Trapattoni, aflat sub contract cu Federaţia Irlandeză. Cu trei etape înainte de finalul campaniei, formaţia sa este favorită la baraj, având un avans liniştitor în faţa Bulgariei, ba chiar păstrează şanse (reduse, ce-i drept) să conteste locul la vârf al „Squadrei Azzurra”. Mai rămân de jucat partida de sâmbătă, din Cipru, urmată de două meciuri acasă, cu Italia şi Muntenegru.

Naţionala din „Insula Afroditei”, care pierdea la Dublin 0-1 în octombrie 2008, rămâne o adversară periculoasă, care ocazional produce surprize, dar motivaţia sa în acest joc este pur teoretică. Din punct de vedere valoric, duelul este dezechilibrat, în lotul de 24 de jucători al Irlandei existând o abundenţă de jucători din cel mai tare campionat de pe glob, Premier League. „Suntem într-o poziţie bună înaintea meciului de la Nicosia cu Cipru. Este o confruntare foarte importantă în încercarea noastră de a ne asigura locul la turneul final de vara viitoare”, a tras concluziile Trapattoni, care nu l-a selecţionat nici de această dată pe rebelul Stephen Ireland. „Depinde doar de el dacă revine asupra retragerii, nu îl voi căuta eu”.

Clasament

1. Italia 6 4 2 0 9 – 3 14
2. Irlanda 7 3 4 0 8 – 5 13
3. Bulgaria 6 1 5 0 6 – 4 8
4. Cipru 6 1 2 3 6 – 9 5
5. Muntenegru 6 0 4 2 5 – 8 4
6. Georgia 7 0 3 4 4 – 9 3

FOTO: Robbie Keane este golgheterul Irlandei în preliminarii, cu patru reuşite în şapte meciuri.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: