PONTURI PENTRU PARIURI/ Preliminarii CM 2010 – Asia

Fostul antrenor al Rapidului are în faţă o săptămână foarte importantă: echipa lui, Arabia Saudită, se poate califica la barajul pentru Cupa Mondială, contra Noii Zeelande, dacă trece într-o dublă manşă de Bahrain (turul sâmbătă, returul miercurea viitoare).

Bahrain – Arabia Saudită 2

Sistemul aparent complicat din zona Asia face ca Bahrain şi Arabia Saudită, condusă de ex-giuleşteanul Peseiro, să se dueleze după ce au jucat nu mai puţin de paisprezece partide în preliminarii. Şi asta nu e tot. Cine merge mai departe dintre cele două nu îşi rezervă biletele la competiţia sud-africană, ci doar un tichet la barajul din octombrie-noiembrie cu Noua Zeelandă, pe care am văzut-o făcându-se de râs la Cupa Confederaţiilor. Saudiţii au câştigat o grupă de calificare cu Uzbekistan, Singapore şi Liban, dar în seria următoare au venit abia pe locul trei, în spatele Coreei de Sud şi a celei de Nord. Adversara sa de sâmbătă, Bahrain, a fost a doua într-o grupă preliminară câştigată de Japonia, dar s-a clasat peste Oman şi Thailanda, pentru ca ulterior să termine pe trei, în spatele Australiei şi Japoniei. La casele de pariuri, Bahrain are un avantaj neglijabil în faţa trupei lui Peseiro, dar balanţa pare să încline în favoarea “Şoimilor verzi”, care au ajuns la Cupa Mondială de fiecare dată în ultimele patru campanii. “Vom face tot posibilul să ne facem iar fanii fericiţi şi să jucăm la Cupa Mondială”, a promis căpitanul Mohammed Noor.

Stiri recente

Trăiește bucuria victoriei, cu pariuri online pe sporturile preferate

Din tribune, din fața televizorului sau cu ochii-n ecranul telefonului - oriunde te-ai afla ești un suporter înflăcărat al...