PONTURI PENTRU PARIURI/ Meciurile de marti din Champions League

Bavarezii n-au de ales şi trebuie să scoată un rezultat bun la torino, în timp ce Juventus, cu un punct în faţa lui Bayern, se mulţumeşte cu un egal care o trimite în optimile de fi nală. Echipa lui Van gaal a pierdut ultimile două deplasări la torino. Dealtfel, „Bătrâna Doamnă” este neînvinsă pe teren propriu în Champions League de 16 meciuri. Cu toate acestea, Bayern are un bilanţ bun în deplasările din „Cizmă”: 6 victorii, 3 egaluri, 3 înfrângeri. meciul disputat între cele două la munchen în actuala ediţie s-a încheiat nedecis (0-0).

Maccabi Haifa – Girondins Bordeaux 1

Măcar un punct şi-a propus gruparea israeliană să ofere propriilor suporteri în disputa cu câştigătoarea grupei. Pentru că, în 450 de minute jucate, campioana israelului nu a reuşit măcar să marcheze un gol. Iar oamenii lui Elisha Levi ar putea încheia campania cu fruntea sus în faţa unei echipe neînvinse, dar fără nicio presiune. În meciul tur, Bordeaux a tremurat serios pe „Chaban Delmas”, dar Ciani a înscris golul victoriei cu şapte minute înainte de final. Girondinii se află la prima vizită în „Ţara Sfântă” şi sunt formaţia cu cea mai bună apărare în faza grupelor.

GRUPA B
Beşiktaş Istanbul – ŢSKA Moscova 2

Clubul din Istanbul şi-a propus să înscrie primul gol pe „Inonu” şi să-şi adjudece toate punctele în întâlnirea cu ŢsKa. În pofi da victoriei obţinute la manchester, campionii turciei nu vor mai juca în UEFa Champions League după faza grupelor, indiferent de rezultate. pentru că Beşiktaş poate ajunge la o egalitate de 7 puncte cu ŢsKa şi Wolfsburg, dar şi în această situaţie ar fi tot ultimii în grupă datorită rezultatelor directe. ŢsKa trebuie să învingă şi să aştepte rezultatul meciului dintre Wolfsburg şi manchester. În tur, ŢsKa a învins-o pe Beşiktaş (2-1).

VfL Wolfsburg – Manchester United 2

Echipa lui sir alex Ferguson este specialista deplasărilor europene, întinzând invincibilitatea pe trei ediţii (fără fi nalele jucate pe terenuri neutre). pentru a câştiga grupa, tripla campioană europeană trebuie să obţină doar un punct în germania. De partea cealaltă, dacă Wolfsburg ar învinge, ar putea cuceri grupa, cu condiţia ca ŢsKa să nu se impună la Beşiktaş. Dacă moscoviţii se vor impune, germanii pot ocupa poziţia secundă şi s-ar califi ca oricum în optimile de fi nală. pe „old trafford”, m.U. s-a impus greu (2-1) în faţa campioanei germaniei.

GRUPA C
FC Zurich – AC Milan 2

Eliminate oricum, gazdele vor să termine cu fruntea sus prima lor campanie în Champions League, în timp ce milan trebuie să învingă obligatoriu pentru a fi sigură că atinge faza optimilor. nu trebuie uitat că FC zurich a produs una dintre surprizele competiţiei obţinând o victorie memorabilă pe „san siro”. Din păcate însă, elveţienii au rămas doar cu acele puncte ocupând ultimul loc în grupă. În schimb, cu 8 puncte în cont, milan s-ar putea vedea califi cată cu condiţia ca marseille să nu se impună cu real madrid.

Olympique Marseille – Real Madrid 2

În tur, Real s-a impus clar (3-0), dar nu trebuie uitat că scorul a fost egal timp de o oră. madrilenii sunt liderii grupei cu 10 puncte, la trei puncte şi două locuri în faţa adversarei. realul se califi că şi cu un egal, dar în spatele lui milan, dacă italienii se impun la zurich. pentru marseille, lucrurile sunt mult mai simple. Pentru a rămâne în competiţie, trebuiesă învingă. Din păcate, francezii au pierdut toate cele trei întâlniri disputate în compania Realului, mai mult, în grupă spaniolii nu au pierdut în deplasare.

GRUPA D
Chelsea – APOEL Nicosia 1

Londonezii s-au calificat „en fanfare” în optimi după victoria de la Porto atingând această fază pentru al şaptelea sezon consecutiv. Chelsea a câştigat meciurile de acasă fără să încaseze vreun gol. Pentru a răpi spaniolilor locul 3, calificant pentru 16-zecimile din Europa League, APO EL trebuie să obţină în faţa lui Chelsea un rezultat mai bun decât Atletico în disputa cu FC Porto. Nu trebuie omis faptul că Chelsea n-a mai pierdut pe „Stamford Bridge” în această competiţie de 20 de meciuri, mai precis din 2006.

Atletico Madrid – FC Porto 1

Lusitanii sunt deja calificaţi în optimi de pe poziţia secundă, în timp ce madrilenii au acumulat doar 3 puncte. Deşi Atletico pierde foarte rar acasă în Champions League ajungând la o invincibilitate de şase partide, în acest sezon nici n-a câştigat vreun meci în grupă pe „Vicente Calderon”. Pentru a nu fi depăşiţi de APO EL în clasament, spaniolii trebuie să nu aibă un rezultat mai slab ca al ciprioţilor în ultima partidă din faza grupelor. În turul disputat pe arena „Dragao”, Porto s-a impus cu scorul de 2-0

Stiri recente

Valencia a interzis accesul Netflix pentru un documentar despre Vinicius

Marca notează că Valencia a interzis accesul Netflix pe stadionul Mestalla la meciul de sâmbătă, cu Real Madrid, în...