PONTURI PENTRU PARIURI – ANGLIA/ Două-ntr-una

Premier League
Arsenal – Hull City 1 (sâmbătă, 19 decembrie, ora 19:30)

Sezonul precedent, Hull a dat lovitura pe Emirates, câştigând cu 2-1. Acum, însă, „tigrii” sunt departe de forma de anul trecut, şi, deşi pentru Arsenal este al cincilea meci în trei săptămâni, evoluţiile bune de acasă ale „tunarilor” înclină pronosticul spre un 1 clar. Mai mult, Wenger şi-a odihnit titularii în ultimul meci din grupele Ligii Campionilor, pierdut în deplasare la Olympiakos Pireu cu 1-0. Fabregas & Co. sunt acum pregătiţi să îi „devoreze” pe cei de la Hull City, care au adus din deplasări doar două puncte din 24 posibile. Ca fapt divers, unul dintre cele mai slabe atacuri din deplasare (numai cinci goluri marcate de Hull „afară”) se va întâlni cu unul dintre cele mai bune atacuri pe teren propriu (22 de goluri înscrise de Arsenal în şapte meciuri pe Emirates).

Premier League
Aston Villa – Stoke City 1 (sâmbătă, 19 decembrie, ora 17:00)

Adus pe Villa Park cu surle şi trâmbiţe după rezultate extraordinare cu Celtic Glasgow, antrenorul nord-irlandez Martin O’Neill a reuşit să o urce pe Aston Villa până pe locul şase al clasamentului fi nal în ultimele două sezoane, dar Randy Lerner, miliardarul în dolari americani care mai deţine în portofoliu şi echipa de NFL Cleveland Browns, nu se mulţumeşte cu eliminări din play-off-ul pentru Europa League, aşa cum s-a întâmplat în august. Excentricul american vrea rezultate europene, iar O’Neil nu a fost în stare să i le ofere până acum. A venit timpul ca profesorul de fotbal să îi arate yankeului că poate obţine şi un loc de Champions League cu Aston Villa. O victorie cu Stoke, o echipă care a marcat doar de patru ori şi a câştigat o singură dată în deplasare, i-ar apropia pe O’Neil şi ai săi şi mai mult de podiumul clasamentului.

Premier League
West Ham – Chelsea peste 2,5 goluri (duminică, 20 decembrie, ora 18:00)

West Ham – Chelsea este unul dintre „clasicele” Londrei în care, de regulă, se marchează destul de des, un pronostic bun putând fi un minim de 2,5 goluri înscrise. Echipele sunt la poluri opuse: Chelsea în fruntea clasamentului, iar West Ham jos. „Ne aflăm în lupta pentru evitarea retrogradării. Trebuie să acceptăm asta şi să depunem un mare efort pentru a ieşi din acestă zonă cât de curând”, a declarat Gianfranco Zola, antrenorul lui West Ham, site-ului oficial al Premier League. Până să se deschidă perioada de transferuri, antrenorul italian, fost mare jucător la Chelsea între 1996 şi 2003, crede că „trebuie să ne găsim mai multă consistenţă”. O consistenţă pe care Chelsea o are acasă, dar nu şi în deplasare, unde din ultimele şase întâlniri a pierdut trei.

Stiri recente

Perfecționism în gimnastică, cu Andrei Muntean – Podcast Business Philosophy

https://www.youtube.com/watch?v=wKRFlSE85Kk&t=2659s Podcastul Business Philosophy l-a avut ca invitat pe Andrei Muntean, singurul gimnast român calificat la Jocurile Olimpice de la...