Te asteptam si pe retelel sociale

Alte sporturi

Polo / Romania va intalni nume grele in turneul de la Cluj

Maine debuteaza la bazinul din orasul de pe Somes un turneu international de polo, la care vor evolua cateva dintre cele mai bune echipe ale lumii.

Nationala pregatita de Vlad Hagiu va intalni, in ordine, Germania, Croatia, finalista Europenelor din 2004, Grecia, medaliata cu bronz la CM si ocupanta locului 4 la ultima editie a JO si in meci vedeta, Ungaria, nimeni alta decat campioana olimpica de la Atena.

Chiar daca nu are la dispozitie jucatorii care evolueaza in strainatate, tanarul nostru antrenor este multumit ca-i va putea verifica pe cei de la echipele din tara impotriva unor adversari de calibru. In premiera, meciurile vor fi transmise direct sau inregistrat de doua posturi importante de televiziune.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: