Polo / Romania, invinsa la scor de Ungaria

In cadrul puternicului turneu de polo care s-a incheiat la Cluj, selectionata Romaniei a terminat pe locul 4 dupa ce a fost invinsa in ultima zi categoric, scor 12-3, de Ungaria, campioana olimpica, vicecampioana mondiala si vicecampioana europeana. Romania a obtinut asadar o singura victorie depasind in clasament doar selectionata Greciei. Pe primul loc s-a clasat Ungaria cu 4 victorii, urmatoarele locuri fiind ocupate in ordine de Croatia si Germania.

Jocul de astazi a fost la discretia poloistilor maghiari care au luat inca din prima repriza un avantaj de 3 goluri, 3-0 pentru ca repriza sa se incheie cu 4-1. Au urmat doua reprize sterile ale elevilor lui Vlad Hagiu, Ungaria punctand insa de alte 5 ori. In ultima parte, poloistii nostri au mai reusit doua goluri, ungurii punctand de 3 ori. Astfel scorul final a fost de 12-3 pentru vecinii nostri.

Stiri recente

Aroganță vs. respect în tenis, cu Victor Hănescu. Cazurike Djokovici și Nadal

https://www.youtube.com/watch?v=gzImbMVRDU0&t=1089s Victor Hănescu a spus în cadrul Podcastului Business Philosophy despre atitudinea de aroganță vs. respect în tenis, analizând comportamentele...