Polo: Romania, invinsa de Ungaria

În ultimul meci din grupa D a Campionatului Mondial de polo, România a pierdut greu împotriva Ungariei, 9-11, şi va juca cu Grecia pentru un loc în sferturi.

După o înfrângere surprinzătoare cu Canada şi o victorie la scor împotriva Noii Zeelande, România avea nevoie de o victorie contra Ungariei în ultimul meci pentru a avea un adversar mai lejer în barajul pentru sferturi.

Cu toate acestea, misiunea echipei noastre era una imposibilă mai ales că Ungaria este campioana olimpică en-titre şi România nu a reuşit nici o victorie împotriva ungurilor de-a lungul timpului.

Totuşi, cu Alexandru Matei şI Cosmin Radu în mare formă, cinci goluri împreună din şase aruncări, România a fost aproape de o victorie istorică dar a trebuit să se recunoască învinsă în final, scor 9-11.

Astfel, România a încheiat grupa pe locul trei după ce Canada a învins greu Noua Zeelandă, şi va juca luni, în barajul pentru sferturi, împotriva Greciei, formaţie care a pierdut in extremis şefia clasamentului grupei C după ce a cedat la limită, 7-8, în faţa Spaniei.

Alături de Ungaria şi Spania s-au mai calificat direct în sferturile de finală şi Croaţia, 10-8 în meci decisiv cu Statele Unite, şi Serbia, formaţie ce a dominat grupa cu Italia, Germania şi Japonia, această situaţie confirmând supremaţia echipelor europene în polo-ul pe apă.

Stiri recente

Cândea Andreea, jucătoarea ACS Fotbal Feminin Baia Mare, convocată în Echipa Națională U15

Echipa Națională de Fotbal Feminin U15 se pregătește pentru un stagiu intensiv de antrenament, ce va avea loc la...