Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Poli Iasi vrea sa”ciupeasca” un punct cu Rapid

Sorin Boca, presedintele Politehnicii Iasi, spera ca miercuri echipa sa obtina cel putin un punct in meciul cu Rapid, din etapa a 29-a a Ligii 1.

„Nu am jucat stralucit cu FC Arges, dar e bine ca am luat toate cele trei puncte si ne putem considera salvati de la retrogradare. Cu siguranta vom mai obtine puncte, chiar daca urmeaza pentru noi un program infernal. Vom intalni Rapid, Dinamo, CFR Cluj si Gloria, adica patru formatii clasate pe primele cinci locuri. Baietii s-au descatusat si pot evolua mult mai relaxat si mai dezinvolt. Avem timp sa pregatim foarte bine meciul din Giulesti cu Rapid si sunt convins ca putem obtine cel putin un punct, mai cu seama ca va reveni in atac si golgeterul Ionut Balba”, a declarat Boca.

Si Ionut Popa antrenorul Iasului spera ca in urmatoarele doua partide, cea cu Rapid, din deplasare si cu Dinamo in Copou sa scoata puncte: „In Giulesti mergem sa ”ciupim” un punct, iar cu Dinamo in Copou vreau spectacol de gala. Va veni liderul de necontestat al Ligii 1, echipa cea mai in forma la ora actuala si vrem sa le oferim fanilor un meci spectaculos. Evident, ne dorim sa-l si castigam”.

Citeste mai multe!