Te asteptam si pe retelel sociale

Pariuri Sportive

Poţi face profit din cartonaşe!

Stanleybet propune cote excelente pentru returul Ligii I, care va începe la finalul săptămânii

 

Cel mai tare retur din Liga I, în ultimele decenii, propune meciuri interesante chiar din weekendul care urmează, iar bookmakerii Stanleybet au anunţat deja cote speciale. Astfel, cota pentru mai puţin de 800,5 cartonaşe galbene de-a lungul întregului retur este 1,95,  cu un total de 153 de meciuri, ceea ce înseamnă o medie de ceva mai mult de cinci avertismente pentru fiecare partidă. Pentru pariorii care cred într-un retur dur, există oferta peste 800,5 cartonaşe galbene în retur, la o cotă de 1,75. Ca ajutor statistic pentru microbişti, în tur, tot în 153 de partide, au existat 792  cartonaşe galbene, dar este de aşteptat ca miza tot mai ridicată a meciurilor, prin apropierea de finalul Ligii I, să aducă şi mai mulţi nervi pe gazon.

Tot compania  Stanleybet are o ofertă excelentă şi pentru eliminările înregistrate în partidele din partea a doua a campionatului. Pentru mai puţin de 76,5 cartonaşe roşii în toate meciurile din retur, cota este 1,85. Tot 1,85 este oferta şi pentru mai mult de 76,5 cartonaşe roşii de-a lungul sezonului de primăvară. În tur, au fost ceva mai puţine eliminări, 71, iar dintre acestea nu mai puţin de 10 au fost acumulate de Oţelul Galaţi!

 

 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: