Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Platini: Liga Campionilor are nevoie de o reechilibrare

Michel Platini, ales vineri preşedinte al UEFA, a declarat, pentru postul Canal Plus, că doreşte „doar să reechilibreze” Liga Campionilor, reducând de la patru la trei reprezentantele marilor campionate începând din 2009, dar acest proiect nu este decât o parte „infimă” din programul său.

„în Liga Campionilor este nevoie de o reechilibrare între cluburile marilor ţări şi cele ale altor ţări. Pentru Anglia, Spania şi Italia în prezent există 2 plus 2 (două calificate direct, două pentru turul trei preliminar), eu propun trei echipe direct calificate pentru o reformă care va începe în 2009”, a spus Platini, informează AFP.

Apoi, noul preşedinte al UEFA a fost ironic: „De ce nu o Liga Campionilor cu 32 de echipe cu opt cluburi din ţările mari (inclusiv Germania)? Vom lua un loc unei ţări mari şi îl vom da altei ţări care nu dispune de aceleaşi mijloace financiare”.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: