Planurile lui Peseiro la Rapid

Tehnicianul portughez Jose Peseiro a declarat, marţi, în cadrul conferinţei de presă că formarea noii echipe Rapid va începe cu actualii componenţi ai lotului, pe care îi consideră fotbalişti buni, şi nu prin achiziţionarea unor jucători noi.

Trebuie să le dăm încredere acestor jucători pentru că eu cred că sunt jucători buni. Formarea noii echipe a Rapidului va începe cu jucătorii de aici. Că sunt şi alţii care ne vor putea ajuta este altceva. Dar nu trebuie să punem viitoarele achiziţii mai presus de actualii jucători din lot. Nu ştiu de câţi jucători noi este nevoie la Rapid. Eu cred în jucătorii care sunt acum în lot„, a declarat Peseiro.

Tehnicianul a explicat că nu a discutat cu cei doi jucători portughezi din lotul formaţiei giuleştene, Joao Paulo şi Vasco Matos, înainte de a semna contractul cu Rapid. „Nu am vorbit cu jucătorii portughezi, pentru că trebuia să vorbesc cu toţi jucătorii din lot. Pentru mine toţi sunt egali, fie că sunt portughezi, români sau de altă naţionalitate. Pentru mine era important ce spun aceşti doi proprietari ai clubului (n.r.  George Copos si Fatih Taher), nu anumiţi jucători„, a menţionat tehnicianul.

Peseiro s-a arătat foarte optimist în ceea ce priveşte realizarea obiectivelor clubului.

Proprietarii clubului mi-au prezentat un proiect, iar eu am venit pentru că eu cred în acest proiect. Dacă nu credeam , rămâneam în ţara mea, alături de familie sau mergeam în altă parte. Dar am venit aici doar pentru că eu cred că se poate câştiga aici. Ştiu că Rapid nu a câştigat titlul nici anul trecut, nici acum doi ani, dar nu dau importanţă acestui lucru. Vreau să fiu cel mai bun, dar în acelaşi timp îi voi trata cu respect pe toţi adversarii„, a precizat Jose Peseiro.