Piturca: Trebuie sa invingem

0
163

Victor Piturca (foto), selectionerul echipei nationale de fotbal a Rominiei, a declarat dupa antrenamentul oficial de vineri, de la Celje, ca formatia noastra este mai valoroasa decit Slovenia si trebuie sa cistigam meciul de simbata, din preliminariile EURO 2008.

“A fost ultimul antrenament inainte de jocul cu Slovenia. Baietii sunt montati, sunt motivati, lucru foarte important. Daca vom obtine doua victorii cu Slovenia, la Celje si Timisoara, va fi mai simplu in campania de calificare. Simbata ne dorim un joc bun si victoria sau macar un egal”, a afirmat selectionerul.

Antrenorul nationalei noastre spune ca “Noi suntem echipa mai valoroasa in acest moment trebuie sa invingem, dar meciul se cistiga pe teren, nu cu vorbe. 6 puncte sunt foarte importante, dar nu va fi usor sa le obtinem. Trebuie sa jucam macar ca in Olanda ca grad de motivatie.”

Partida dintre nationalele Sloveniei si Rominiei va avea loc simbata, de la ora 21,45 (ora Rominiei), la Celje, partida revansa fiind programata pe 6 iunie, la Timisoara, pe Stadionul ‘Dan Paltinisanu’ (ora 21,00).