Phoenix concerteaza la finalul meciului Dinamo – Urziceni

Trupa Phoenix va sustine un concert la finalul meciului Dinamo – Unirea Urziceni, programat sambata, pe stadionul din soseaua Stefan cel Mare, in etapa a XXXIII-a a Ligii I, ocazie cu care va fi lansata si o noua melodie dedicata „cainilor”, informeaza site-ul oficial al clubului dinamovist. Nicu Covaci (foto), solistul trupei Phoenix, s-a declarat incantat de oferta si a elogiat performantele din acest sezon inregistrate de Dinamo.

„Acest cantec dedicat lui Dinamo va rupe tot! Abia astept sa il ascultati! Ros-albii sunt campionii tarii si trebuie sa ne mandrim cu totii de ceea ce este de calitate in tara asta. Cei de la Dinamo ne-au invitat la un eveniment cultural pe stadion, iar noi suntem onorati ca s-au gandit la noi. Ne-a placut ideea. Noi suntem una dintre cele mai bune formatii din tara si trebuie sa ne raportam la calitate. Cand Dinamo a reusit sa ajunga campioana, de ce sa nu discutam de la egal la egal?”, a spus Nicu Covaci.

Originari din Banat, cei de la Phoenix au fost criticati pentru decizia lor, dar Covaci explica alegerea facuta: „La fel de bine mergeam si la Timisoara. Dar nu ne-au chemat o data dupa Revolutie! Cand noi concertam pentru ei aveau de castigat de pe urma noastra! Au aparut cateva comentarii ca am uitat de unde am plecat… Ei au uitat de noi! Acolo avem dusmani!”.

Stiri recente

Marian Drăgulescu, printre giganți, pe terenul de baschet: A fost ultimul turneu Sport Arena Streetball înainte de marea finală din septembrie

Legendarul gimnast Marian Drăgulescu a fost prezent în weekend la ultimul turneu din circuitul național de baschet 3x3 Sport...