Petrova si Golovin joaca finala turneului de la Amelia Island

Cel mai important turneu feminin de tenis din această săptămână, cel de la Amelia Island, a ajuns în faza finală iar cu titlul pe masă vor juca două jucătoare din Europa, rusoaica Nadia Petrova şi franţuzoaica Tatiana Golovin.

Petrova, principala favorită a turneului, a trecut pe rând de Kaia Kanepi, Jie Zheng, cap de serie numărul 15, Dinara Safina, cap de serie numărul cinci, şi Sybille Bammer, cap de serie numărul 13, fără să piardă vre-un set în timp ce Golovin, cap de serie numărul opt, le-a eliminat pe Catalina Castano, Samantha Stosur, cap de serie numărul 12, Venus Williams şi Ana Ivanovic, cap de serie numărul şase.

În semifinale, Petrova a expediat-o rapid pe austriaca Bammer, 7-6, 6-1, în timp ce Golovin a avut emoţii cu o altă europeancă, sârboaica Ivanovic, de care a trecut cu 6-4, 3-6, 6-4.

Petrova este pe locul şapte în clasamentul general şi pe locul 15 în clasamentul ce include doar rezultatele din acest sezon în timp ce Golovin este pe locul 20 în clasamentul general WTA şi pe locul 17 în clasamentul ce include rezultatele din 2007.

Stiri recente

Atletico, Lazio, Dortmund şi Barcelona s-au calificat în optimile Ligii Campionilor

Atletico Madrid, Lazio Roma, Borussia Dortmund şi FC Barcelona s-au calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor.. Într-un meci...