test

Petrolul – FCSB, 2-2! Gicu Grozav a marcat în minutul 90+7

Petrolul Ploieşti a remizat cu FCSB, 2-2, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii. FCSB a avut 2-0, dar gazdele au obținut un punct prin golul din minutul 90+7, din penalty, reușit de Gicu Grozav.

FCSB e neînvinsă de opt etape, patru victorii şi patru egaluri, iar Petrolul are cinci meciuri fără înfrângere, o victorie şi patru egaluri. FCSB e lider în clasament, cu 31 de puncte și Petrolul este pe locul 6, cu 20 de puncte.

PETROLUL: Zima – L. Dumitriu, Papp, Meijers, Pedro Justiniano (Diomande 46) – Doua, Seto (Jefferson 60), Hanca (Z. Petrovic 31; Abuashvili 83) – I. Răducan (M. Rădulescu 46), Grozav, Jair. ANTRENOR: Florin Pârvu

FCSB: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Dawa (Lixandru 35), Radunovic – Djokovic, Şut, Olaru – Al. Băluţă (Compagno 90+1), D. Rotariu (C. Ganea 82), Oct. Popescu (Miculescu 46). ANTRENOR: Elias Charalambous

„Am reuşit să credem până la final şi asta mă bucură cel mai mult, pentru că am dat dovadă de motivaţie. Am dubii la acel gol doi al FCSB, dar dacă s-a validat înseamnă că a fost. Suntem bucuroşi că am reuşit să revenim, să facem un rezultat de egalitate. Jair ştie că are încredere, chiar dacă a greşit la prima fază şi-a revenit, am discutat cu el la pauză. Eu spun că lucrurile la noi sunt bune. Sergiu a suferit, din păcate o accidentare destul de gravă, a fost la limită de o fractură. Noi nu avem ca obiectiv play-off. Suntem în al doilea an de Liga 1, un an de tranziţie. Sunt alte echipe cu mai multă tradiţie decât noi, Farul, U Cluj. Ne bucurăm de fiecare joc, luăm fiecare joc în parte şi vedem unde o să ajungem”, a declarat Florin Pârvu, antrenorul lui Petrolul Ploieşti.

Stiri recente

Slovacia, adversară a României la Euro 2024, a anunţat un lot lărgit de 32 de jucători

Slovacia, adversară a României la Euro 2024, a anunţat un lot lărgit de 32 de jucători. Cei 32 de jucători...