Petrescu: Obiectivul nostru este clasarea pe un loc de cupa europeana

Antrenorul formatiei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca obictivul echipei sale pentru sezonul urmator este clasarea pe un loc de cupa europeana.

„Suntem pregatiti pentru noul an competitional, in care avem ca obiectiv clasarea in primele sase echipe si participarea in cupele europene. Echipele din Liga I s-au intarit, am incercat si noi acest lucru, dar preturile au fost cam mari. Jucatorii pe care i-am vrut nu i-am putut lua deocamdata”, a spus Petrescu.

Intrebat daca ar dori sa transfere un jucator de la Steaua dintre cei pusi de Gigi Becali pe lista de transferuri, Petrescu a afirmat ca Elton este o posibila achizitie a clubului.

„As vrea sa ii iau pe Dica si Radoi, dar nu stiu care e pretul lor. Normal ca Steaua vinde jucatori, dar nu ii vinde pe cei mai buni. Elton e un jucator la care ne gandim. Sa vedem daca vrea si el sa vina la Urziceni. Orice jucator bun, care joaca in tara, ne intereseaza. Nu e o graba asa de mare sa facem transferuri. Pentru mine e mai importanta omogenitatea. Incercam sa nu facem mari schimbari la echipa”.