Petre Marin: “Daca trecem de Sevilla, ne gandim la castigarea Cupei UEFA”

0
104

Stelistul Petre Marin consideră că echipa sa se poate gândi la câştigarea Cupei UEFA, dacă va reuşi s-o elimine în 16-imi pe FC Sevilla, informeaza NewsIn.

“Trebuie să facem un joc bun contra Sevillei, pentru că o calificare ar însemna în primul rând o continuitate. Steaua a demonstrat în ultimii ani că este o echipă de valoare şi chiar cred că dacă eliminăm Sevilla, putem să sperăm la câştigarea trofeului. Dacă trecem de ei, suntem obligaţi să jucăm până la capăt”, a declarat Petre Marin, sâmbătă, în cantonamentul din Cipru, despre dubla cu spaniolii programată pe 15 şi 22 februarie.

Fundaşul Stelei a mărturisit că starea de spirit e foarte bună la Steaua şi că toţi jucătorii sunt încrezători în şansele lor. “Personal nu m-am temut şi nu mă tem de nimeni”, a adăugat Petre Marin. Acesta a explicat şi care este secretul longevităţii sale: “Totul stă pur şi simplu în mine, în faptul că mă pregătesc foarte bine şi că sunt sănătos. Chiar dacă joc table sau cărţi cu fiul meu, întotdeauna joc ca să câştig. La fel şi pe terenul de fotbal”.

Petre Marin s-a referit şi la noul sistem de joc, 4-3-3: “Important este sistemul care îţi aduce rezultate. Nu cred că noul sistem de joc pune în pericol apărarea, ci mai degrabă sunt de părere că am crescut ofensiv”. în privinţa obiectivelor din acest sezon, stelistul a comentat: “Pentru Steaua este foarte important să evolueze pentru a doua oară consecutiv în Liga Campionilor şi vom face tot ce putem să îndeplinim acest obiectiv”.

“Am vorbit cu Dică astăzi (n.r. sâmbătă), e într-o stare bună şi speră să revină cât mai curând pe teren. Este optimist şi crede că perioada de inactivitate va fi mai scurtă decât s-a spus”, a mai spus Petre Marin, referitor la accidentarea lui Nicolae Dică. Fundaşul roş-albaştrilor a comentat şi interesul clubului Fiorentina pentru Mirel Rădoi: “Ar fi o pierdere pentru noi ca echipă, dacă ar pleca, dar un mare câştig pentru Mirel”.

La final, Petre Marin a făcut referire şi la provocarea lansată conducerii steliste de către directorul dinamovist, Cristi Borcea, privind disputarea unei partide de fotbal între oficialii celor două grupări. “Conducerea noastră are mari şanse şi cred că este favorită în faţa celor de la Dinamo”, a spus Petre Marin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here