Petre Grigoras optimist inaintea meciului cu Steaua

0
113

Petre Grigoras (foto), antrenorul celor de la Otelul Galati spera ca sa obtina cel putin un punct in meciul cu Steaua: ”Imi doresc foarte mult sa obtinem cel putin un punct, insa va fi foarte greu. Steaua este o echipa valoroasa care oricand poate face un meci senzational. Tinand cont insa si de absentele din lotul lor, plus faptul ca nu vor fi sustinuti de public, cred ca sansele in acest meci sunt impartite in mod egal. Chiar daca prin prisma locurilor ocupate in clasament putem fi considerati outsideri, eu cred ca avem aceleasi sanse ca Steaua la victorie. Sper ca duminica seara sa fiu foarte fericit” a declarat Grigoraş.

Grigoras nu poate conta pentru meciul cu Steaua pe Sergiu Brujan, accidentat si nici pe fundasul Dorin Semeghin, suspendat. In plus, din lotul Otelului va lipsi coreeanul Kim, exclus din lot pentru meciul cu ros-albastrii, pe motive indisciplinare.

Partida Steaua – Otelul Galati va avea loc duminica, de la ora 20.00, pe stadionul din Bulevardul Ghencea, fara spectatori.