Perechea Raluca Olaru/Olga Savchuk, la a doua finală consecutivă

Raluca Olaru şi Olga Savchuk (Ucraina) s-au calificat în finala de dublu de la Hobart, după 6-4 6-2 cu cuplul Mandy Minella (Luxemburg) / Anastasija Sevastova (Letonia). Olaru şi Savchuk vor juca a doua lor finală consecutivă, după cea pierdută la Shenzhen.

Adversarele din finală vor fi canadianca Gabriela Dabrowski și chinezoaica Yang Zhaoxuan. / Finala va avea loc sâmbătă dimineața de la ora 3:00.

Olaru (64 WTA la dublu) şi Savchuk (58 WTA la dublu) şi-au asigurat un cec de 6.400 dolari şi 180 de puncte WTA.

Raluca Olaru are cinci titluri WTA în carieră, obţinute la Tashkent în 2008 (alături de ucraineanca Olga Savchuk) şi în 2016 (alături de turcoaica Ipek Soylu), la Acapulco în 2011 (alături de ucraineanca Maria Koritţeva), la Nurnberg în 2013 (alături de rusoaica Valeria Solovieva) şi la Linz în 2014 (alături de americanca de origine georgiană Anna Tatishvili).

De asemenea, românca a mai jucat opt finale WTA: în 2008 la Budapesta (alături de germanca Vanessa Henke), în 2013 la Katowice (alături de Solovieva), în 2014 la Nurnberg şi Baku, ambele alături de Shahar Peer (Israel), în 2015 la Nurnberg (alături de Lara Arruabarrena) şi în 2016 la Rabat (alături de germanca Tatjana Maria) şi la Bol (Croaţia), alături de aceeaşi Ipek Soylu (Turcia), precum şi în 2017 la Shenzhen (alături de Savchuk).

Stiri recente

David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt de la Otopeni: Este foarte important să inspire copii şi să promoveze un stil...

David Popovici a declarat înainte de Campionatele Europene de Nataţie în bazin scurt de la Otopeni că pentru el...