PENTRU UN PUMN DE EURO

Teoretic, Steaua nu se mai poate împiedica de Zaglebie. Elevii lui Hagi vor juca cu gîndul la cei 400.000 de euro promişi de Gigi Becali în cazul unei calificări în optimile Ligii Campionilor. Iar returul din Ghencea, cu leşii, poate fi primul pas.

Optimism. Aşa poate fi caracterizat vestiarul Stelei. Zaglebie şi-a arătat propriile limite la Lubin, iar următorul adversar pentru accesul în grupele Ligii Campionilor este cît se poate de accesibil. Gică Hagi încearcă însă să rămînă cu picioarele pe pămînt. „Nu este momentul să ne gîndim la turul al III-lea. Acum sîntem concentraţi doar la returul cu Zaglebie”, a spus „Regele”. „Nu este momentul să ne culcăm pe o ureche, pentru că în fotbal s-au văzut destule”, a avertizat şi Mirel Rădoi.

Cu gîndul la bani

Dar gîndurile jucătorilor au depăşit demult acest meci. În urechile fotbaliştilor răsună fraza lansată de patronul darnic la pungă. „Nu mai contează banii, pentru că sînt sigur că vom ajunge în grupe. Le voi da jucătorilor mei 200.000 de euro pentru califi carea în grupe. Iar dacă vor ieşi din grupe ajungînd în optimi, mai scot din buzunar 200.000 de euro”, a tunat Gigi Becali. Acesta nu se gîndeşte nici un moment la o eventuală surpriză produsă de polonezi. „Ce surpriză domne? Păi se pot pune ăştia cu o echipă de talia Stelei? Sîntem practic în grupe, nu am nici o emoţie în privinţa califi cării. Şi nu mă refer la Zaglebie, ci la celălalt adversar, care e de eliminat”, a mai spus Becali. Aceştia au declarat însă la unison că sînt concentraţi doar la meciul din această seară. „Noi trebuie să fi m atenţi şi să ne facem treaba. În felul acesta banii vin sigur. Nea Gigi s-a ţinut de cuvînd de fi ecare dată cînd a promis că ne premiază”, a mărturisit unul dintre fotbalişti.

Temerile lui Hagi

După meciul de la Lubin, Hagi a acuzat jocul dur practicat de polonezi, cei mai „şifonaţi” fi ind Golanski şi Dică. Tehnicianul stelist ar fi tentat să facă unele modifi cări în echipă, ca în meciul de la Constanţa, pentru a menaja o parte din fotbalişti. Deşi rezultatul din tur duce în proporţie de 99 la sută la o califi care a Stelei, Hagi se teme totuşi să nu alinieze la start primul „11”.

Meciul Steaua – Zaglebie va putea fi urmarit LIVE pe sportm.ro!