Pentru a “fenta” regulamentul, CFR Cluj ar putea sa-l aduca pe Uhrin senior!

0
83

Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat marţi, că Maurizio Trombetta nu mai este antrenorul echipei sale, sâmbătă sau duminică urmând să fie prezentat noul technician, iar înlocuitorul italianului va fi, potrivit ProTV, Dusan Uhrin, tatăl tehnicianului care a antrenat FC Timişoara.

“Trombetta nu o să mai fie antrenor la noi, l-am anunţat acum câteva zile. A făcut treaba bună, dar dorim altceva. El nu şi-ar fi dorit să rămână secund la Cluj. Avem ceva stabilit cu un alt antrenor, nu am luat niciodată o decizie dacă nu aveam acoperire. Trombetta nu a fost foarte afectat”, a spus Mureşan la GspTV.

Iuliu Mureşan a precizat că vineri sau sâmbătă va fi anunţat numele noului antrenor. “Sunt toate puse la punct cu noul antrenor. Duminică, jucatorii vor avea primul antrenament cu noul antrenor. E un antrenor pe care nu-l cunoaşteţi acum. E un antrenor străin. S-ar putea să fie un antrenor din Cehia, o să auziţi de el, nu este Dusan Uhrin Jr”, a comentat el.

Potrivit ProTv, Dusan Uhrin senior va pregăti CFR Cluj până în vară, cănd echipa va fi preluată de fiul său. Dusan Uhrin jr. a fost dat afară de la FC Timişoara, fiind înlocuit de Gabi Balint. Uhrin jr. nu mai are voie să antreneze în prima ligă din România în acest sezon, potrivit regulamentelor FRF. Sursa: Mediafax.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here