Penescu si urmaririle ca-n filme

0
142

Finantatorul pitestenilor Cornel Penescu a primit amenzi in valoare totala de 1.000 de lei, dupa ce a fost urmarit si blocat, luni, de echipaje de politie pe raza judetului Constanta, deoarece nu a oprit la semnalizarea agentului de circulatie
Penescu a primit o amenda de 500 de lei pentru ca i-a injurat pe politistii care l-au oprit, iar restul de 500 de lei pentru depasirea vitezei legale si ca nu a prezentat actele la control.

Finantatorul pitesenilor nu a oprit la semnalul agentului de circulatie din comuna Valul lui Traian, in dreptul kilometrului 252 si a fost urmarit de politie, fiind oprit la intrarea in localitatea Basarabi. El a fost urmarit de doua echipaje de politie de la Valul lui Traian si a fost oprit cu ajutorul unui al treilea echipaj la Basarabi.

Lui Penescu i-a fost retinut permisul pe 30 de zile, dupa ce fusese inregistrat de aparatul radar cu o viteza de 131 de kilometri. Daca ar fi oprit la semnalul agentului, lui Penescu i s-ar fi dat doar o amenda si puncte de penalizare, deoarece a depasit viteza regulamentara cu 40 de kilometri.