Pedrazzini: Steaua are nevoie de liniste

Antrenorul interimar al Stelei, Massimo Pedrazzini (foto), a sustinut astazi prima sa conferinta de presa. Fostul antrenor secund al ros-albastrilor a declarat ca echipa are nevoie de liniste pentru a putea castiga meciurile urmatoare.

“Este clar ca echipa este sub presiune si avem nevoie doar de liniste pentru meciurile urmatoare. Nicio partida nu e usoara pentru noi si trebuie sa ne dam tot sufletul pe teren. Tot staff-ul cu care am lucrat a ramas. Suntem oameni la care clubul s-a gandit sa faca munca serioasa. Nu se stie pana cand, dar asta nu inseamna cu nu trebuie sa muncim. Este un moment greu. Trebuie sa muncim cu seriozitate si cu sufletul. Astea sunt gandurile mele”, a declarat Pedrazzini pentru site-ul oficial al Stelei.

“Pentru o cariera in care am fost mereu antrenor secund, sigur ca este cea mai mare sansa a mea, dar daca m-as gandi la asta as porni cu stangul. Raman cu picioarele pe pamant. Olaroiu este o solutie, dar nimeni nu poate sti ce se va intampla”, a precizat italianul.

Stiri recente

Danemarca – România, scor 39-23, în ultimul meci din grupa E a Campionatului Mondial

Naţionala României a pierdut , la Herning, în ultimul meci din grupa E a Campionatului Mondial, cu Danemarca, scor...