Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Pauleta are ginduri de retragere

Atacantul echipei franceze din Ligue I Paris Saint Germain, Pedro Pauleta a declarat pentru presa portugheza ca intentioneaza sa se retraga din activitate la finalul contractului sau cu gruparea franceza, in 2008.

„Intentionez sa ma retrag la anul. Imi este putin teama de apropierea acestei date, deoarece inca joc cu foarte multa placere. Insa trebuie sa stii sa te retragi cind te afli inca la un nivel inalt”, a spus fotbalistul portughez, citat de Correio da Manha.

Pauleta, in virsta de 33 de ani, a devenit in 2005 cel mai bun marcator din istoria reprezentativei Portugaliei, devansindu-l pe legendarul Eusebio. El a anuntat in iulie 2006, dupa Cupa Mondiala din Germania, competitie la care Portugalia a fost semifinalista, ca se retrage din echipa nationala.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: