Te asteptam si pe retelel sociale

Sporturi de iarna

Patinatorul Plushenko a sosit in Romania

Peste o săptămână Evgheni Pluşenko, campionul olimpic de la Torino, va patina la Bucureşti. Spectacolul face parte dintr-un turneu pe care campionul rus îl întreprinde în întreaga lume. Din cauza cererii imense de bilete, Pluşenko va face două spectacole într-o singură zi.

Unul dintre cei mai buni patinatori ai lumii, Evgeny Pluşenko a fost pentru o zi în Bucureşti. Campionul olimpic de la Torino împreună cu preietenul său, violonistul Edvin Marton, va susţine pe 25 februarie două spectacole pe patinoarul Mihai Flamaropol, informeaza realitatea.net.

„Sunt pentru prima dată la Bucureşti. Nu am reuşit să văd foarte mult, dar îmi place aici. Am decis să facem şi în România acest spectacol în care eu voi patina de patru ori”, a declarat patinatorul.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: