Patinaj artistic: Inca un titlu pentru Denkova si Staviski

Bulgarii Albena Denkova şi Maxim Staviski s-au impus din nou în finala probei de dans de la Campionatul Mondial de patinaj artistic, ei concurând la Tokyo din postura de campioni mondiali en-titre.

Penultima finală a Campionatului Mondial de patinaj artistic de la Tokyo, cea din concursul de dans, s-a încheiat cu victoria la limită a bulgarilor Albena Denkova şi Maxim Staviski.

Campionii mondiali en-titre au reuşit cu o evoluţie constant bună să se impună la limită în faţa canadienilor Marie France Dubreuil şi Patrice Lauzon, diferenţa finală fiind de 1,15 puncte.

Podiumul mondial a fost încheiat de americanii Tanith Belbin şi Benjamin Agosto, cei care au încheiat concursul la peste şase puncte de campioni.

Cele trei echipe s-au aflat pe podium şi la Calgary, în 2006, în aceeaşi ordine, în timp ce la Tokyo marea dezamăgire a reprezentat-o locul cinci ocupat de ruşii Oksana Domnina şi Maxim Shabalin.

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...