Te asteptam si pe retelel sociale

Alte sporturi

Patinaj Artistic / Final dramatic in proba de dans

Etapa a doua din cadrul concursului de dans de la Campionatul Mondial de patinaj artistic de la Tokyo a fost câştigată de campionii en-titre, bulgarii Denkova şi Staviski, cei care au acum un avantaj de numai 0,2 puncte în clasamentul general faţă de urmăritori.

Ziua de joi de la Campionatul Mondial de patinaj artistic a debutat cu proba de dans original din concursul de dans, penultima probă înainte de finalul acestei competiţii.

Campioni bulgari, Albena Denkova şi Maxim Staviski, au câştigat cu emoţii proba de dans original, 62,1 puncte, dar în acest moment ei au şanse importante de a-şi păstra titlul ţinând cont de faptul că au trecut pe primul loc în clasamentul general.

Denkova şi Staviski i-au depăşit la dans original pe americanii Belbin şi Agosto cu 0,25 puncte şi pe canadienii Dubreuil şi Lauzon cu 1,56 puncte.

În clasamentul general, înainte de finala de mâine, de la ora 6.00, Denkova şi Staviski au 99,52 puncte, cu 0,02 puncte mai mult decât canadienii Dubreuil şi Lauzon şi cu 0,5 puncte mai mult decât americanii Belbin şi Agosto astfel că este de aşteptat o finală dramatică şi extrem de strânsă.

Citeste mai multe!