Paszkany: “Cei de la Craiova au plans dupa banii din sacosa”

Finantatorul formatiei CFR Cluj, Arpad Paszkany (foto, alaturi de Iuliu Muresan, presedintele formatiei din Gruia), a declarat dupa victoria, scor 4-1, cu Universitatea Craiova, ca oaspetii au avut doua motive de suparare dupa esecul in fata formatiei sale: punctele pierdute si o sacosa cu 200.000 de euro.

“Cei de la Craiova au plins de doua ori astazi, odata pentru infringere si odata pentru cei 200.000 de euro care erau aici, intr-o sacosa, legati frumos, ca la bisnitari. Nu stiu de unde vin banii, cred ca de acolo de unde se apasa pe butoane. Cred ca daca se joaca pe atit de multi bani e o emotie in plus. Acum banii vor pleca la urmatorul adversar dupa Steaua”, a spus Paszkany.

Oficialul gruparii feroviare a primit un raspuns dur din partea lui Adrian Mititelu.

“Daca Paskany a zis asa ceva nu este sanatos, noi suntem in subsolul clasamentului si ne-ar arde de lucruri de-asea ? Este incredibil ce sutine. In loc sa vada ca a castigat astazi doar din greselile noastre si nu a avut nicio alta ocazie, vorbeste prostii. Nu s-a pus vreodata problema sa luam bani de la Steaua”, a replicat patronul Universitatii Craiova.

Stiri recente

Comentatorul sportiv Octavian Vintilă a murit la 86 de ani

Comentatorul sportiv de la Radio România Actualităţi, Octavian Vintilă a murit, vineri, la vârsta de 86 de ani. El...