Paraschiv: Daca trecem de Sevilla ma gandesc la finala

0
109

între Steaua şi finala Cupei UEFA stă doar o echipă – FC Sevilla, e de părere mijlocaşul Sorin Paraschiv (foto, dreapta)care e sigur că formaţia din Ghencea va ajunge în ultimul act dacă trece de spanioli. Steliştii au făcut ieri o plimbare prin Larnaca iar persoanele cele mai admirate de localnice au fost Bănel Nicoliţă şi preşedintele Mihai Stoica.

De când au plecat în cantonamente prin Italia şi Cipru steliştii au un singur gând – să treacă de FC Sevilla în cupa UEFA. Mijocaşul Sorin Paraschiv e sigur că un succes în dubla cu spaniolii ar cântări foarte mult în parcursul Stelei până în finala competiţiei.

“Ne gandim cu toţii la acest meci. M-as gandi la trofeu daca eliminam Sevilla” a declarat Sorin Paraschiv.

în Cipru, între două antrenamente, steliştii şi-au făcut timp şi de cumpărături. Ieri, Rădoi şi compania au primit liber de la Cosmin Olăroiu să iasă la plimbare prin Larnaca. Ei au cutreierat magazinele de haine din oraş dar nu s-au înghesuit să cumpere.

Singurii care au investit în vestimentaţie au fost căpitanul Mirel Rădoi şi Gigel Coman. Steliştii au găsit admiratoare şi în Cipru. Cei mai căutaţi de fete au fost Bănel Nicoliţă şi preşedintele Mihai Stoica care a fost căutat si pentru câteva fotografii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here