Te asteptam si pe retelel sociale

Sport Magazin TV

Parapanta, magia zborului și performanță – Emisiune Business Philosophy

Emisiunea Business Philosophy de joi 5 mai, de la ora 22:00, de la Canal 33 îl va avea ca invitat pe pilotul de parapantă Cristian Deacu, organizator de competiții.

Multiplul campion național Cristian Deacu deține un record la cel mai lung zbor cu parapanta în România, de 283 de kilometri, realizat în mai 2020.

A ajuns pînă pe locul 21 mondial și a câștigat competiții internaționale, printre care cea din Columbia, în 2020, sau Openul Britanic.

Împreună cu Primaria Săcele va organiza competiția de parapantă SkyDreamers Open, în perioada 14-19 mai, care este test pentru Cupa Mondială. Iar, la anul va candida cu șanse reale la organizarea unei etape de Paragliding World Cup la Săcele – Brașov.

De asemenea, terapeuta Ileana Vlăduț va prezenta rubrica Alegeri Potrivite.
.

 

 

 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: