Panduru a fost demis de la Farul

Ultimul nume trecut pe lista antrenorilor demisi din Liga I in sezonul 2006-2007 este Basarab Panduru (foto), acesta fiind demis de la cirma echipei Farul Constanta datorita rezultatelor slabe avute de marinari pe teren propriu.

Panduru, fost numar 10 la Steaua, a salvat la limita pe Farul Constanta de la retrogradare insa tehnicianul a fost in cele din urma demis in special datorita parcursului slab avut de Farul pe teren propriu, marinarii nereusind nici o victorie acasa in retur.

Mai mult, alaturi de Panduru a fost demis si unul dintre antrenorii secunzi, Sandu Rocco, iar antrenamentul de luni al Farului va fi condus de secundul Cristian Camui in timp ce pentru deplasarea de la Cluj, din ultima etapa a Ligii I, Farul va fi condusa de directorul tehnic Ion Marin si antrenorii Cristian Camui si Lucian Rauta.

Farul va folosi insa mai multi jucatori de la echipa a doua sau rezervele in meciul din deplasare cu CFR Cluj datorita faptului ca o serie de titulari, printre care Adrian Vlas, Mihai Gurita, Dinu Todoran si Razvan Farmache, au intrat deja in vacanta.

Stiri recente

Perfecționism în gimnastică, cu Andrei Muntean – Podcast Business Philosophy

https://www.youtube.com/watch?v=wKRFlSE85Kk&t=2659s Podcastul Business Philosophy l-a avut ca invitat pe Andrei Muntean, singurul gimnast român calificat la Jocurile Olimpice de la...