Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Pancu, dubla pentru Bursaspor

Fostul atacant al Rapidului, Daniel Pancu (foto), a fost omul meciului pentru Bursaspor în victoria, 3-1, de la Sakaryaspor.

Pancu a fost titular la Bursaspor şi a marcat în minutele 12, pentru 1-0, şi 76, pentru 2-1, oaspeţii impunându-se în final cu 3-1 deşi la 1-1 au rămas în 10, Yigit fiind eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene.

într-un alt meci din Turcia, Giani Kiriţă a deschis scorul pentru Gaziantepspor la Ankaragucu dar gazdele s-au impus până la urmă cu 2-1 prin golurile marcate de Ozkan şi Anilet.

într-un meci din Olanda, Ogăraru a fost titular iar formaţia sa, Ajax Amsterdam, a obţinut un punct la Alkmaar, 1-1 rezultat final, deşi la 0-0 Ajax a rămas în 10 după eliminarea lui Edgar Davids.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: