Pancu da gloria din Giulesti pe banii din Rusia

0
132

Mijlocaşul echipei Rapid, Daniel Pancu, va pleca, joi dimineaţă, din cantonamentul din Elveţia al echipei Rapid şi va reveni la Bucureşti pentru a-şi negocia transferul la formaţia Terek Groznâi, nou promovată în prima ligă rusă.

Potrivit sitului oficial al clubului, directorul general adjunct al Rapidului, Grigore Sichitiu, care a încercat să-l convingă pe Pancu, direct şi prin intermediari, să rămână în Giuleşti, a declarat că nu l-a putut opri pe fotbalist, mai ales că oferta financiară a ruşilor este foarte bună.

“Din păcate, n-a mai fost posibil să-l oprim din drum. Foarte consistenta, ofertă financiară a ruşilor l-a dat totalmente peste cap. În primele două zile, aici, parcă nu i-a mai stat mintea decât la posibilitatea unui câştig cu mult mai mare decât i-am putut oferi noi. Inclusiv Peseiro a încercat să-l determine să nu plece, asigurându-l că joacă un important rol în strategia sa. Patronatul clubului a apreciat totuşi că Pancu şi-a făcut datoria mulţi ani pentru Rapid şi nu-i poate refuza această şansă de a câştiga bani frumoşi, ţinând cont şi de vârsta lui. Şi Pancone i-a mărturisit antrenorului că, de data aceasta, alege cu mintea, şi nu cu sufletul“, a afirmat Sichitiu.

Gruparea giuleşteană precizează că, apreciind tot ceea ce a făcut Pancu pentru Rapid, conducerea clubului n-a avut nicio pretenţie financiară în cazul acestui transfer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here