Pancu a fost amendat desi a marcat doua goluri

Fotbalistul lui Bursaspor, Daniel Pancu, a fost amendat de conducerea clubului cu suma de 2.500 de lire turcesti (aproximativ 1.350 de euro) pentru ca a dat dovada de indisciplina la meciul cu Sakaryaspor, in care romanul a inscris doua goluri.

Pancu a marcat in minutele 12 si 75 ale partidei, dar dupa inscrierea primului gol si-a manifestat bucuria catarindu-se pe gardul ce desparte terenul de tribuna unde se aflau suporterii si a fost sanctionat cu un cartonas galben, ceea ce ii atrage suspendarea in urmatoarea etapa a campionatului Turciei.

“Pancu joaca bine de doua saptamini, sint multumit de prestatia sa. A si inscris doua goluri foarte frumoase. Dupa ce a marcat, a alergat spre tribuna impreuna cu De Souza si cei doi jucatori s-au catarat pe gard, ceea ce a dus la suspendarea lor pentru cumul de cartonase galbene. Conducerea clubului i-a amendat pentru ca au dat dovada de indisciplina”, a explicat tehnicianul Engin Ipekoglu.

Stiri recente

Atletico, Lazio, Dortmund şi Barcelona s-au calificat în optimile Ligii Campionilor

Atletico Madrid, Lazio Roma, Borussia Dortmund şi FC Barcelona s-au calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor.. Într-un meci...