Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal extern

Pancu a fost amendat desi a marcat doua goluri

Fotbalistul lui Bursaspor, Daniel Pancu, a fost amendat de conducerea clubului cu suma de 2.500 de lire turcesti (aproximativ 1.350 de euro) pentru ca a dat dovada de indisciplina la meciul cu Sakaryaspor, in care romanul a inscris doua goluri.

Pancu a marcat in minutele 12 si 75 ale partidei, dar dupa inscrierea primului gol si-a manifestat bucuria catarindu-se pe gardul ce desparte terenul de tribuna unde se aflau suporterii si a fost sanctionat cu un cartonas galben, ceea ce ii atrage suspendarea in urmatoarea etapa a campionatului Turciei.

„Pancu joaca bine de doua saptamini, sint multumit de prestatia sa. A si inscris doua goluri foarte frumoase. Dupa ce a marcat, a alergat spre tribuna impreuna cu De Souza si cei doi jucatori s-au catarat pe gard, ceea ce a dus la suspendarea lor pentru cumul de cartonase galbene. Conducerea clubului i-a amendat pentru ca au dat dovada de indisciplina”, a explicat tehnicianul Engin Ipekoglu.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: