Palop: Nu-mi vine sa cred ca am marcat

0
101

Portarul lui FC Sevilla, Andres Palop, a declarat pentru site-ul oficial al echipei spaniole ca golul marcat de el in minutul 90+4 a fost “un dar de la Dumnezeu”.

“Este ciudat ca un portar să urce la un corner. Fiecare jucător are omul pe care trebuie să-l marcheze şi m-au lăsat puţin singur. M-am mişcat aşa cum i-am văzut pe colegii mei că fac la antrenamente. Când am văzut că mingea vine spre mine, mi-am spus că este un dar de la Dumnezeu. Nu-mi venea să cred, pentru că erau atâţia care puteau să înscrie sau să respingă acel balon… A fost un gol important, pe care îl dedic celor doi copii ai mei. Cel mic a fost internat în spital în ultima săptămână, foarte bolnav”, a spus Palop.

Antrenorul Juande Ramos crede ca echipa sa a fost foarte norocoasa la faza din ultimul minut al timpului regulamentar de joc. “În astfel de momente de disperare, când eram practic eliminaţi, se practică astfel de lucruri, ca urcarea portarului. Am avut tot norocul care ne-a lipsit în restul meciului”, a spus Ramos.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here