Olympique Lyon – Bordeaux/ Intre Fred si Bellion

0
141

Întîlnirea de şoc dintre Lyon şi Bordeaux este prefaţată de doi dintre jucătorii exponenţiali ai pretendentelor la titlu.

“Campionatul este foarte disputat, de unde denotă că este şi puternic. Trebuie să rămînem concentraţi şi să cîştigăm toate meciurile. Sîntem încrezători că vom păstra titlul, însă nu trebuie să o subestimăm pe Bordeaux, o formaţie extrem de puternică. Sper ca la final să ne păstrăm avansul luat în faţa lor”, a declarat starul lyonez Fred.

Interesant este că adversarul lui Fred, atacantul girondinilor, David Bellion, recunoaşte cu fair-play forţa Lyonului.

“Deşi nu mai are avantajul din anii trecuţi, Olympique este o formaţie mult mai puternică decît a noastră. Noi vrem şi sperăm să rămînem cît mai aproape de ei şi după acest meci. În vestiarul nostru nu s-a pronunţat cuvîntul titlu şi este mai bine aşa. Rămînem modeşti şi vom risca atunci cînd vom crede că a sosit momentul”, a spus Bellion.

Şi totuşi echilibrat
Statistica Lyon - Bordeaux pe
Primul meci între cele două s-a disputat în 1932, de atunci adunîndu-se în statistici 42 de confruntări. În postura de gazdă, Lyon conduce din punctul de vedere al victoriilor, dar nu zdrobitor. O.L. a învins de 19 ori, Girondins de 11, iar 12 partide s-au încheiat la egalitate. Gazdele au marcat un total de 65 de goluri, iar oaspeţii 49.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here