Te asteptam si pe retelel sociale

Liga Europa

Oliveira considera ca Dinamo are prima sansa

Fotbalistul lui CFR Cluj considera ca Dinamo este favorita in partida din aceasta seara deoarece bucurestenii sint neinvinsi pe teren propriu, in timp ce Benfica nu a reusit nici un succes in deplasare.

„Dinamo poate fi considerata favorita, daca tinem cont de faptul ca Benfica inca nu a invins in deplasare in acest sezon, in competitiile europene, si ca Dinamo inca nu a pierdut pe teren propriu si va avea o sustinere foarte mare. Dar, avind in vedere experienta jucatorilor echipei Benfica Lisabona, cred ca acestia vor reusi sa obtina cel putin un egal”, a afirmat Oliveira.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: