Oli: ‘Am cedat prea usor’

0
118

Antrenorul echipei Steaua, Cosmin Olaroiu, a declarat imediat dupa finalul partidei din Cupa UEFA cu FC Sevilla, pierduta de echipa militara cu scorul de 0-2, ca Steaua a cedat mult prea usor in fata echipei din Spania.

“Este foarte greu sa mai speri la calificare. Va trebui sa ne jucam onoarea in primul rind, sa ne prezentam mai bine ca acum. Nu am facut o partida prea buna, nu am realizat multe lucruri pe care ni le-am propus. In prima repriza am avut citeva momente bune, dar de fiecare data facem greseli si le platim. Sevilla este o echipa foarte buna, matura, echilibrata si daca o lasi sa joace, te pune in dificultate. Nu am avut ritmul dorit. De multe ori am eliminat faza de constructie abuzind de mingi lungi, iar Thereau a ramas izolat. Ce pot sa spun? Ca am jucat bine? Toti suntem suparati, stim ca nu am jucat ce ar fi trebuit”
, a spus Olaroiu.

Olaroiu a afirmat ca au existat prea multe lucruri care l-au nemultumit la meciul de joi seara. “Au fost multe lucruri care m-au nemultumit, prea multe, am cedat prea usor. Nu as vrea sa nominalizez acum, pentru ca nu este normal sa nominalizez. Nu am reusit sa trecem de presingul lor. De cite ori am jucat repede, am creat superioritate si am reusit oarecum sa-i dezechilbram, dar asta s-a intimplat de putine ori. Nu am stiut sa gestionam posesia. Nu am jucat foarte multe meciuri pina acum, dar azi a fost cea mai modesta evolutie. Nu trebuie sa luam ca punct de reper meciul de azi”, a mai spus Olaroiu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here