Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Olaroiu: Ne dorim foarte mult sa castigam

Antrenorul principal al Stelei, Cosmin Olaroiu, si managerul general al clubului, Mihai Stoica, au participat vineri la conferinta de presa organizata inaintea derby-ului cu Dinamo, informeaza site-ul oficial al clubului din Ghencea.

Cosmin Olaroiu a prefatat jocul de sambata: „Suntem in fata eternului derby, ne dorim foarte mult sa castigam. Vom lua in calcul o echipa Dinamo in cea mai buna foma, nu ce s-a intamplat in ultimele etape, cand n-au reusit sa castige. Acest meci trezeste ambitii si orgolii, vor fi doua echipe foarte motivate. Important e sa fie un spectacol agreabil, un joc de buna factura, precum cel din Giulesti, si sa castigam noi. In orice meci trebuie sa ai noroc, dar n-a spus nimeni ca am avut ghinion la Constanta. Cu Rapid acest noroc ni l-am fãcut noi. Prin determinare si munca, baietii au meritat aceasta sansa, care ne-a lipsit in multe meciuri”.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: