Te asteptam si pe retelel sociale

Fotbal intern

Olaroiu: „Ma gandesc doar la intilnirea cu Sevilla”

Cosmin Olaroiu a spus la finalul partidei cistigate de Steaua la Rimnicu Vilcea cu 3-0 ca jucatorii din Liga Campionilor sint mai valorosi, dar ca Sevilla ramine o echipa puternica.

„Pina la startul meciului cu Sevilla voi avea emotii. Inca nu stiu in ce formula voi incepe partida cu spaniolii. Nu m-am decis daca voi trimite in teren doi sau trei atacanti”, a declarat Olaroiu.

Antrenorul formatiei patronate de Gigi Becali a mai spus ca nu exclude ca partida din etapa a 20-a din Liga I, pe care Steaua o va disputa contra celor de la UTA, sa se dispute la Rimnicu Vilcea: „Luam in calcul sa jucam cu UTA la Rimnicu Vilcea”.

„In partida de azi Victoras Iacob a jucat cel mai bine. Se vede ca a venit dupa o perioada grea, dar a avut o evolutie buna”, a incheiat Cosmin Olaroiu.

 

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: