Olanda: Landzaat si Babel, titulari

0
91

Presa olandeză a scris, vineri, că la ultimul antrenament efectuat de naţionala Olandei înainte de meciul cu România, din preliminariile CE 2008, s-a conturat formula de echipă a gazdelor, Landzaat şi Babel urmând să fie titulari, iar De Zeeuw, Seedorf şi Kuyt rezerve.

“Surpriză în echipa probabilă pentru meciul cu România: Babel şi Landzaat în echipa de start, De Zeeuw şi Seedorf pe bancă. Asta s-a putut deduce din ultimul antrenament efectuat de naţionala Olandei înaintea meciului cu România. În meciul dintre titulari şi rezerve, Sneijder, Landzaat şi Van der Vaart au jucat pentru primii, în linia mediană. În atac, Babel a fost pe stânga, Robben pe dreapta. În centru a fost utilizat Huntelaar, deci Kuyt va fi pe bancă. Dacă la precedentele antrenamente De Zeeuw şi Seedorf erau în echipa de bază, acum au lipsit. În apărare a fost folosită aceeaşi componenţă: Jaliens, Bouma, Mathijsen, Van Bronckhorst. După antrenament, la care toţi jucătorii s-au pregătit normal, Van Basten a avut o discuţie individuală cu Robben”, a scris agenţia Voetbal.

Astfel, formula de start ar putea fi: Stekelenburg – Jaliens, Bouma, Mathijsen, Van Bronckhorst – Sneijder, Landzaat, Van der Vaart – Robben, Huntelaar, Babel.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here