OFICIAL/ Juan Carlos Toja la Steaua

Gruparea FC Dallas a anuntat, simbata, pe site-ul sau oficial, transferul mijlocasului columbian Juan Carlos Toja, in virsta de 23 de ani, la FC Steaua.

“Multumesc gruparii din Dallas ca mi-a oferit oportunitatea de a juca aici si ca mi-a dat sansa de a imi implini visul sa joc in Europa. Sunt foarte bucuros ca voi juca la Steaua. Le multumesc colegilor si le doresc mult success. Le multumesc si fanilor pentru sprijin. Este un pas mare in cariera mea. Steaua este un nume important si voi avea mai multe sanse sa joc in nationala Columbiei, ceea ce imi doresc foarte mult. E un lucru bun ca voi juca in Rominia. Steaua e o echipa cunoscuta in Europa, joaca in Liga Campionilor. Steaua e intr-adevar o mare, mare echipa. Voi cistiga bani buni acolo”, a spus Toja pentru presa americana.

“Ii dorim lui Juan toate cele bune in Europa si ii multumim pentru ce a facut la Dallas. Juan este un jucator special, care va avea success oriunde ar juca”, a declarat managerul general al gruparii americane, Michael Hitchcock.

Stiri recente

CFR Cluj l-a achiziţionat Filippo Falco, mijlocaş ofensiv italian

Clubul CFR Cluj a anunţat, pe site-ul oficial, că a obţinut serviciile mijlocaşului ofensiv italian Filippo Falco. Crescut la academia...