OFICIAL/ FC Timisoara a fost depunctata!

Prin decizia Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal nr. 9/04.09.2008, prin consens, s-a hotărât:

1. Având în vedere Adresa FIFA din data de 3 septembrie 2008, SC FC Timişoara SA este sancţionată cu 6 puncte depunctare, ca urmare a neexecutării punctului nr.3 din Hotărârea TAS, pronunţată la data de 25 aprilie 2008, referitor la interdiciţia de a folosi culoarea violet.

Punctele vor fi scăzute din punctajul total obţinut până în prezent de SC FC Timişoara SA în sezonul competiţional 2008-2009.

2. Având în vedere Adresa FIFA din data de 3 septembrie 2008, se acordă SC FC Timişoara SA un termen de 10 zile în vederea executării punctului 3 din Hotărârea TAS pronunţată la data de 25 aprilie 2008. Ca membru afiliat la FRF, SC FC Timişoara SA este obligată să respecte Statutele, regulamentele şi deciziile FIFA, motiv pentru care, în măsura în care SC FC Timişoara SA nu va face dovada executării punctului 3 din Hotărârea TAS în termenul arătat mai sus, FRF va pronunţa o sancţiune corespunzătoare împotriva SC FC Timişoara SA, care va putea merge până la excludere.

3. Solicită Ligii Profesioniste de Fotbal din România, organizatoarea competiţiei campionatul naţional Liga I, ediţia 2008-2009, să ia toate măsurile necesare în vederea implementării sancţiunii arătate la punctul 1.

Menţionăm că decizia Comitetului Executiv al FRF produce efecte juridice începând din data de 4 septembrie 2008.

www.frf.ro

Stiri recente

Planurile de securitate ale Jocurilor Olimpice de la Paris au fost furate dintr-un tren

O geantă în care se aflau un computer şi două stick-uri de memorie USB care conţineau planurile de securitate...