Te asteptam si pe retelel sociale

Liga I

Obiectiv/ Urziceni vrea in cupele Europene

Antrenorul Dan Petrescu, care isi va prelungi contractul cu Unirea Urziceni pentru trei ani, spera ca in aceasta perioada echipa sa poata juca intr-o cupa europeana.

„Suntem hotarati sa facem achizitii si la nivelul jucatorilor si sa ajungem si noi cat mai repede intr-o cupa europeana. Suntem un club ambitios si sper ca impreuna sa egalam performantele Clujului. Obiectivul este ca in teri ani sa ajungem in cupele europene. imi pare bine ca voi colabora cu Mihai Stoica. Sunt convins ca Steaua nu ar fi avut atatea rezultate fara Mihai Stoica”, a declarat Petrescu. Referitor la fotbalistul stelist Elton, despre care patronul Gigi Becali a spus ca il vinde oricui ofera 500.000 de euro, Dan Petrescu a spus ca pretul este prea mare.

„Ma intereseaza orice jucator bun din Romania, inclusiv de la Steaua, Dinamo sau Rapid. Acum sa vedem daca putem sa ii luam. Despre Elton s-a spus ca e circar. Pai daca e circar il vinzi cu 500.000? Trebuie sa ceara mai putin. Vor veni jucatori foarte cunoscuti cu care suntem in tratative”, a spus Petrescu.

Citeste mai multe!