Te asteptam si pe retelel sociale

Campionate externe

Numar record de spectatori in Bundesliga

Circa 8,6 milioane de spectatori au asistat la meciurile din turul campionatului de fotbal al Germaniei, in primele doua divizii, cu o crestere de 3,75% fata de recordul inregistrat in sezonul precedent, a anuntat vineri Liga profesionista germana (DFL), conform Rompres.

Conform cifrelor date publicitatii de DFL, meciurile din primele doua ligi germane au atras 5.894.868 spectatori, ceea ce duce la o medie de 38.529 spectatori, cea mai importanta inregistrata vreodata in Bundesliga.

„Aceste cifre exceptionale confirma faptul ca Bundesliga este o referinta in Germania. Spectatorii apreciaza calitatea competitiei, confortul stadioanelor, atmosfera frumoasa si preturile abordabile”, a afirmat Christian Müller, director al DFL.

Pretul mediu al unui bilet la un meci de prima divizie este de 19,32 euro, fata de 51 euro pentru un meci din campionatul englez si 33 de euro pentru o partida din campionatul spaniol.

Conform cifrelor din sezonul 2006-07, media de spectatori din Anglia era de 34.400 spectatori, de 28.700 in Spania, 21.700 in Franta si 19.200 in Italia.

Citeste mai multe!

Litere volumetrice Volumetrii din alama Banner Oferta de Pret Montaje si decorari materiale publicitare Panouri publicitareSistem pop-up spider Roll-up - https://www.atlasms.ro/

Revista Sport Magazin (sportm.ro) este o publicație a trustului de presă Clubul Media Business


Email: contact@clubulmedia.ro

Telefon: 0744525607

PENTRU A OBȚINE REZULTATELE DORITE ÎN SEO ȘI BRAND-AWARENESS COMANDĂ ADVERTORIALE PREMIUM CU LINK-URI DOFOLLOW CĂTRE SITE-UL TĂU ÎN CELE PESTE 150 DE SITE-URI INTERNE ȘI INTERNAȚIONALE ALE TRUSTULUI DE PRESĂ CLUBUL MEDIA BUSINESS, PRINTRE CARE:


https://businessphilosophy.ro


https://sportm.ro


https://sportprofit.ro


https://totceeaceeste.ro


https://superprofit.ro

O publicație a Clubului Media Business.      

Recomandarea noastra: