“Nu pot să cred!” McEnroe lansează campania de promovare a transmisiunilor  Eurosport de la US Open

Legenda tenisului John McEnroe lansează campania de promovare a transmisiunilor Eurosport de la Open-ul Statelor Unite, cu numele „Nu pot să cred!” (în original: „You cannot be serious!”). McEnroe joacă rolul principal în două producții video ce pun accentul pe strategia transmisiunilor „pe toate ecranele” a Eurosport, dar evidențiază și istoria bogată a acestui turneu.

Câștigător a șapte turnee de Mare Șlem, învingător de patru ori în Open-ul american de-a lungul unei carierei sale, John McEnroe va fi expertul Eurosport la US Open, turneu ce începe luni, 28 august.

În primul clip video, John McEnroe ia loc pe scaunul frizerului în JP’s Barber Shop din Brooklyn, New York, comandând „ceva special” cu ocazia Open-ului Statelor Unite. În sceneta amuzantă, după ce încearcă mai multe coafuri „noi”, în cele din urmă alege ceva asemănător cu permanentul creț marca John McEnroe, purtat de el la finele anilor ‘70 – evident, prins cu celebra sa bentiță roșie!

În continuarea acestei scenete, McEnroe poate fi văzut așezat în zona de așteptare a aceleiași frizerii din New York în timp ce urmărește un meci de tenis pe telefonul său mobil, înainte ca un prieten să-l întrebe ce face. Nedumerit, prietenul nu poate să creadă că se poate viziona un meci de tenis în direct atunci când ești plecat, pe drumuri. McEnroe îi răspunde, explicându-i că acum este posibil să vizionezi tenis în direct la Eurosport la televizor sau online -a pe tabletă ori pe telefonul mobil.

Antonio Ruiz, Vice Președinte pentru Marketing la Eurosport, a declarat: „Am dorit să creăm un spot care să surprindă partea exuberantă, distractivă a New York-ului și pentru asta nimeni nu era mai potrivit decât John McEnroe. El înțelege orașul și locuitorii săi, dar și istoria acestui turneu.
Am produs două clip-uri diferite în care joacă John, dar care sunt conectate la nivelul firului narativ. Primul anunță fanilor tenisului Open-ul Statelor Unite 2017, iar celălalt se axează pe experiența trăită de utilizatorul de Eurosport Player și pe oferta unică de care se va bucura acesta cu ocazia turneului american. A fost distractiv la filmări cu John și am găsit o cale extraordinară de a da startul transmisiunilor noastre dedicate Open-ului Statelor Unite.”

Cele mai mari nume ale tenisului se vor înfrunta din nou pe terenurile de la Flashing Meadows. În turneul masculin, Roger Federer și Rafeal Nadal sunt favoriți și vor căuta să-și adauge un nou titlu în vitrina lor cu trofee. La feminin, Garbine Muguruza va încerca să repete victoria obținută la Wimbledon, în timp ce Simona Halep va avea o nouă șansă să câștige primul ei titlu de Mare Șlem și să urce pe primul loc în clasamentul mondial.

Eurosport va difuza aproximativ 250 de ore de tenis de clasă mondială în direct de la US Open și exclusiv în Europa (ne-exclusiv în Austria, Republica Cehă, Luxemburg și Elveția) prin canalele TV lineare, pe Eurosport Player și pe Eurosport.com. Toate meciurile, de pe toate terenurile vor fi disponibile pe Eurosport Player.

McEnroe va fi însoțit la New York de mai multe vedete ce vor colabora cu Eurosport, în calitate de analiști și de comentatori, pe parcursul Open-ului Statelor Unite, printre care Boris Becker, Mats Wilander, Barbara Schett, Alex Corretja și Conchita Martinez.

Mats Wilander și Barbara Schett vor prezenta pe parcursul întregului turneu magazinul – Game, Schett și Mats. Show-ul va cuprinde ultimele știri, avancronici și interviuri de la al patrulea și ultimul turneu de Mare Șlem al anului.

Patrick Mouratoglou, super-antrenorul care a îndrumat-o pe Serena Williams de-a lungul incredibilei sale cariere, va fi din nou „Antrenorul” (The Coach), care va oferi fanilor o analiză unică a strategiei celor mai buni jucători și a derulării meciurilor lor, folosind imagini și grafică prelucrate computerizat.

Notă explicativă

*Filmările pentru cele două spot-uri video promoționale au fost făcute în JP’s Barber Shop din Brooklyn, New York, o locație aflată în posesia actualilor proprietari de 47 de ani. Pentru unul dintre primele filme regizate de celebrul Spike Lee filmările s-au făcut în JP’s Barber Shop.

Scenariul și Regia: Guillaume Mouille.
Producători: FIAT LUX / Starteam
Muzica: Kiss – „New York Groove”

Despre Eurosport

Eurosport, destinația pentru sport nr. 1 din Europa, stârnește pasiunea pentru sport a fanilor și îi conectează la cele mai importante evenimente sportive din lume. În calitate de nouă Gazdă a transmisiunilor Jocurilor Olimpice în Europa, Eurosport va oferi experiența supremă a Jocurilor Olimpice pentru mai mulți oameni, pe mai multe „ecrane” ca niciodată – apropiind fanii de eroii lor prin programele ce spun povestea acestora de-a lungul fiecărui an. În mod evident definite ca fiind Gazdele Ciclismului, ale Tenisului de Mare Șlem și ale Sporturilor de Iarnă, canalele Eurosport – Eurosport 1, Eurosport 2 şi Eurosportnews – au în total 236 de milioane de abonaţi, în 94 de ţări din Europa, zona Asia-Pacific, Africa şi Orientul Mijlociu. Eurosport.com este website-ul de știri de sport nr.1 al Europei, cu o medie de 14,5 milioane de vizitatori unici pe lună. În plus, Eurosport Player, serviciul digital ce oferă acces nelimitat la cerere, este disponibil oricând și pe orice dispozitiv, în 52 de ţări. Eurosport Events este divizia specializată în administrarea şi promovarea evenimentelor sportive internaţionale. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi corporate.eurosport.com

 

 

 

 

 

 

Stiri recente

Acțiunea “Mingi pentru suporteri” Alexandrion Group, la FC Hermannstadt – Politehnica Iaşi

Acțiunea "Mingi pentru suporteri" cu ajutorul jucatorilor care au oferit mingi cu logo-ul Alexandrion Group celor din tribune a...